fredag 7 september 2012

Veckorapport från fröken!

Den här veckan har några av eleverna skrivit veckobrev och här kommer lite information från mig. Läxorna är/ska vara med hem idag. Några av er hade inte alla sina läxhäften med i skolan idag-det är helt okej att glömma någon gång eller inte hitta dem hemma men det blir lite rörigt med lösa lappar som ska hem så försök se till att läxböckerna finns i skolan varje fredag. Nya glosor som läxa till nästa vecka, skrivläxa igen-de ska tänka till och skriva ner svaren som en liten berättelse.
Om ni kikar snett upp till höger på bloggen ser ni två nytillkomna etiketter, Min sommar och Bokrecensioner. De inlägg som handlar om de två ämnena lägger sig dels här i bloggen och dels under respektive etikett.
Framöver hittar ni flera andra etiketter. Rulla gärna ner till Lucas inlägg, idag har vi äntligen lyckats få in hans bilder. Till alla er som väntar på resten av klassens sommar vill vi bara säga att de är på väg!
Glöm inte att komma upp och heja på klassen under tisdagens friidrottstävlingar och vi tar tacksamt emot hjälp om ni har tid. Hör av er till Ola i så fall.

Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar