måndag 17 september 2012

Avtal om låneipad.

Idag har alla elever fått med sig de avtal gällande lån av iPad. Det är två likadana papper som ska läsas och skrivas under. Det är viktigt att ni läser igenom dem tillsammans med era barn. Dokumenten ska därefter tillbaka till oss. Nästa onsdag den 26/9 sker utdelningen.
Hälsningar Bodil

2 kommentarer:

  1. Jag efterlyser förädramöte i denna fråga. Det hade definitivt varit önskvärt med mer info om dessa Ipads, inte bara en lapp hem "skriv under och lämna tillbaka".Anvarsbördan hos eleven/föräldrar blir väldigt stor! Vilka försäkringar gäller, vid stöld eller om den går sönder? Ska barnen ha I pad med sig hem, hur ska då skolan kunna garantera en plats för förvaring av den, då många barn vistas på fritids. Jättebra med att barnen får tillgång till ny teknik, men tycker informationen har varit mycket knapphändig runt själva ansvaret! //mvh Marie, Linas mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, vi har också påtalat detta för de ansvariga i projektet. Att det kanske borde bjuda in till möte. Jag har inte svaren på alla frågor mer än att alla elever i fyran, femman, sexan får lov att ta hem sin apparat för ev läxor. Jag kan bara hänvisa till Helena Svedin eller Camilla Johansson, projektledare.
      Med vänlig hälsning, bodil

      Radera