onsdag 8 januari 2014

Ny termin och nya möjligheter...

Välkomna tillbaka alla elever och föräldrar! Härligt att få starta upp igen och få in alla rutiner efter jullovet. Jag hoppas att ni alla har haft lite ledigt och att ni alla är pigga och utvilade. Vill också säga tack till er som ställde upp och baka till avslutningsdagen, bullarna och kakarna var jättegoda!
Vi startar upp terminen med att prata om vad som hänt i världen, Sverige och hemma hos var och en.
På skolan händer det också lite nyheter, lite nytt folk som kommer att arbeta här. I 4-6:an ska under VT en kille som heter Kenan jobba med SvA-undervisning. Som ni vet har vi flera familjer som har fått lämna sina hemländer och flyttat hit till Gislaveds kommun. I Burseryd har kommunen sedan i höstas haft en förberedelseklass för nyanlända barn men de har blivit så många så vi behöver starta en här på Villstadskolan. Eventuellt kommer det en elev till oss i femman. Än så länge vet jag inte mer.
Nästa onsdag åker vi på mellanstadiet till Gislerinken och åker skridskor. Se över hur ni har det med skridskor, hjälm och klubbor om ni vill ha med det. Vi behöver ta ut en kostnad på 40 kronor för att täcka busskostnaden. Ta med er det till skolan så snart som möjligt!
se länk:
http://sdrv.ms/1bUIpw1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar