fredag 17 maj 2013

Senaste nytt i fyran!

Här kommer lite info runt läxor och annat.Idag har vi i fyran haft prov på Medeltiden. Som ni säkert minns har de gjort en inlämningsuppgift på Forntiden, gjort en muntlig presentation av Vikingatiden och som avslutning på historian i fyran kommer provet.
Läxor till nästa vecka är ett ganska trixigt korsord i engelska-ta hjälp av Magicmaterialet! Förbereda sig för en koll på vad de har lärt sig i kemi-läs noga all fakta flera gånger och i matte är det läxa 8.
På gång i klassen är byte av platser i matsalen, den här gången har vi lottat fem stycken som ska få försöka att göra bra och rättvisa platser, det är inte det lättaste. Vi ska bestämma en dag för en liten familjefika/grillning och vi har en del att fixa inför skolresan. Mer info kommer!
Vi har snart läst ut Percys magiska gymnastikskor och när den är utläst har vi under läsåret läst fyra böcker tillsammans alla i hela klassen! Snart kommer ni att kunna se våra fina böcker i www.villbiblio.se om "Skogens hemlighet".
Onsdagen den 5 juni har vi vår traditionella cykeldag tillsammans med Åtteråsskolan. Se till att era cyklar och hjälmar är okej till det datumet.
Lite förändringar inför årskurs fem kommer det att bli men jag återkommer med info så fort allt är klart.
Mattearbete på Palin...

Äntligen dags att gå hem!

Vi kan mycket om Medeltiden.

1 kommentar:

  1. Ann-Maarie Colliander23 maj 2013 kl. 06:11

    godmorgon!
    Kul att ni läser gemensamt i klassen!
    Meddela om vi klassföräldrar kan hjälpa till med något med planeringen av familjeträffen.Ha det så mysigt i vårregnet:)

    SvaraRadera