måndag 19 augusti 2013

Välkomna till femman...

...alla elever och föräldrar! Här skickar man ut informationspapper och ber er vara flitiga att läsa info på vår blogg och så har jag inte skrivit något, dessutom är det jättemånga som varit inne och kikat. Jag lovar att sköta detta!
Det har varit en bra första skoldag, ballonger som släpptes av alla klasser, solen som sken så där härligt som den har gjort hela sommaren och det var spännande att se åt vilket håll alla färgglada ballonger susade iväg åt. I år hade vi knutit i lappar med våra bloggadresser. Vi får se om någon hittar    lapparna.
Alla har fått med sig nya avtal för lärplattorna som ska undertecknas, nästa vecka får de ta hem sina Ipads igen. Som ni säkert vet har vi bytt klassrum och ni hittar oss i första klassrummet på nedersta våningen.
I veckan läser vi enligt schemat och det betyder att vi har idrott på onsdagar och fredagar precis som förra året.
Förändringar bland personalen som gäller vår klass är följande: Marianne Bengtsson undervisar i alla No-ämnen och i matte har de Anna Popp. Jag och Jens jobbar alla dagar.
Det känns roligt att vara tillbaka och att träffa den här härliga klassen igen!
Hälsningar Bodil

1 kommentar:

  1. Ann-Marie Colliander25 augusti 2013 kl. 21:51

    Hej alla femmor och tillhörande lärare.
    Jag tror att alla tycker det är gott att komma igång igen fast det känns lite segt i början, även bloggandet ;) Ha en skön hösttermin ALLA!!

    SvaraRadera