torsdag 28 mars 2013

Klassfest 26 april!

Oj, vad dagarna springer iväg och oj vad man ibland önskar att tiden räckte till dubbelt så mycket som den gör. I veckan har alla i klassen redovisat vikingatiden. De har alla visat att de kan en hel del om den tiden av vår historia. Vi har också hunnit äta våfflor, baka påskbakelser, göra påsktavlor, ha påskfest, ta lite beslut om klassfesten+en massa annat. Vi slutade veckan med att tömma heela klassrummet eftersom vi ska få golvet bonat. Nu är det dags för ett välförtjänt påsklov och när vi är tillbaka i skolan igen den 8 april har vi både Cassandra och Isabell i klassen (lärartudenter). Jag är handledare och deras VFU-perioder krockar den här gången. Men med bra planering funkar detta alldeles säkert. Glöm inte att kika in under fliken villbiblio där ni hittar delar vikingaredovisningarna.
Datum för klassfesten blir fredagen den 26 april, vi hade en omröstning i klassen. Jag återkommer med vilka som ansvarar för klassfesten.
Ha nu en riktigt härlig påsk och ett bra lov!
Bodil





1 kommentar:

  1. Ann-Marie Colliander9 april 2013 kl. 16:58

    Hej hela klassen!Era påskbakelser verkade smaskiga. Hoppas ni har haft ett bra lov!Vad kul det ska bli med klassfest för er :)Ha d bra.

    SvaraRadera