tisdag 18 december 2012

Tack för den här terminen!

Tack alla glada, goa elever och föräldrar för den här hösten! Det känns bra och nu har vi nog alla vant oss vid årskurs fyra. Jag har läst alla era utvärderingar och synpunkter. Dessa är viktiga för det fortsatta arbetet i klassen. Samtliga elever skriver att de trivs och att hösten har varit bra. Från er föräldrar framkommer det synpunkter främst vad det gäller Ipadsen. Hittills har vi mest använt dem till att räkna med och att göra Pic-collage. Barnen har redovisat vattnets kretslopp i den appen och har arbetat med ett landskap som ska redovisas med hjälp av Ipaden efter jullovet.
Vi har även köpt in appen Bookcreater och vi startar torsdagen den 10 januari med ett skrivprojekt som kommer att heta; Skogens hemlighet.
Imorgon, onsdag samlas vi på skolgården 08.40, avslutningen börjar i kyrkan kl 09.00. Därefter har vi en stund i klassrummet med lite fika och film. Sedan tar vi jullov!
Julstädningen är avklarad, smutsigt var det minsann...
...och dammigt!
 

Städa gick lätt som en plätt!
Ha ett riktigt härligt lov! Vi ses torsdagen den 10 januari kl. 08.15.
Många hälsningar från fröknarna i fyran

1 kommentar:

  1. tack själva för ett bra arbete ,det är så mycket värt att veta att det är ett bra klimat i klassen och att ni kan skapa arbetsro. god Jul o gott nytt från fam Wallentin

    SvaraRadera